lauantai 30. heinäkuuta 2016

Hei!

Olen pitänyt hiljaiseloa puoli vuotta blogin kirjoittamisesta. Miksi? En osaa sanoa. Se vain jotekin jäi. Ja niin katosi myös treenimotivaatio. Voi kurjuus.

Nyt kohti uutta alkua. Jotakin olen tehnyt puoli vuotta. Olen palannut opettajan töihin, käynyt uimassa, muutamissa uintikilpailuissa, harrastanut avovesiuintia, kilpaillut kiskon triathlon-kisoissa joukkueen uintiosuudella ja mitä vielä. Eipä paljoa muuta. Lihaskuntoharjoittelu on jäänyt täysin. Myös lenkkeily ja pyöräily. Voi kurjuus.

Maaliskuun uinnin SM-kisoihin asti treenasin hyvin. Kisat meni hyvin ja mitaleita ropisi. Sitten tuli selkävaivat, joista toipuminen kesti kaksi kuukautta. Mastersuinnin EM-kisat menivät minulta osittain sen vuoksi heikosti. Omista ennätyksistä jäin sekunteja.

Nyt on aika uuden alun. Tänä aikana olen huomannut sen, että blogin kirjoittaminen motivoi treenaamaan. Lisäksi kausisuunnitelman teko on ehdoton. Pelkkä tavoitteiden asettaminen ei riitä. Eli seuraavaksi rakennan syksyn kausisuunnitelman.

Ja mitä vielä? Nyt mulla on maantiepyörä! Ensi kesänä siis taas triathlon-kisojen sprint-matkoille. Jes.



Kisatunnelmaa Lontoosta. Lontoon mastersuinnin EM-kisojen kisapassi ja huikea kisa-allas. Kisoissa oli mukana 10 000 uimaria. Kisat kestivät 5 päivää ja startteja oli aamu sitsemästä puoleenyöhön. Hienot puitteet, vaikka jonottaa sai sisälle halliin, verryttelyyn ja omaan lajiin. Lajin jälkeen ei ollut verryttelymahdollisuutta. Ainutlaatuinen kokemus. Seuraavat EM-kisat ovat kahden vuoden päästä Sloveniassa ja sinne ajattelin osallistua. Ensi vuonna on MM-kisat Budapestissä., mutta taidan keskittyä triathlon-harrastukseen ensi kesänä.


Avovesiuintia mökillä. Treenausta Kiskon ja Turun triathlon-kisojen joukkuekisan uintiosuuksiin. Kiskossa matkana on 500 m ja Turussa 1,9 km. Kirittäjänä optimistijollalla Isoveli Marko. Treenin pituus on 1,6 km ja aikaa meni noin 26 minuuttia.


Huikeaa menoa feltin maantiepyörällä! Nyt mulla on ensimmäinen kunnon pyörä, jolla voin kisata. Ajoasento on aivan eri kuin retkipyörällä. Polkimien käyttö vaatii selvästi harjoittelua. Nyt tuli treenimotivaatiota! Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti